Väikesed sibulapannkoogid on maitsvaimad soojalt. Sellest kogusest saab 6 suurt pannkooki, mis tuleks enne serveerimist sektoriteks lõigata. Võid muidugi ka väikeseid pannkooke teha - sel juhul võta umbes pinksipallisuurune kogus tainast rullimiseks.
Sega kausis jahu ja kuum vesi ühtlaseks sitkeks tainaks - esmalt puulusikaga, hiljem sõtku juba käte abil. Vajadusel lisa veel jahu või vett. Kui tainas on ühtlane, siis kata köögirätikuga ja lase 15 minutit puhata.
Jaota tainas kuueks. Rulli iga tainapall õhukeseks kettaks, pintselda pealt õliga (u 2 tl pannkoogi kohta). Puista peale hakitud sibulat. Keera tihedasti rulli. Nüüd keera saadud rull kitsamast otsast alustades uuesti rulli - nagu tigu :)
Suru saadud “tigu” veidi lapikumaks ja rulli tainarulli abil õhemaks ja umbes praepanni suuruseks.
Tee nii ülejäänud taina ja õli ja sibulatega.
Kuumuta pann keskmisel kuumusel, lisa 1 sl õli ja prae pannkoogid mõlemalt poolt kuldseks. (2-3 minutit + 2-3 minutit).
Hiina sibulapannkoogid (cong you bing)
Väikesed sibulapannkoogid on maitsvaimad soojalt. Sellest kogusest saab 6 suurt pannkooki, mis tuleks enne serveerimist sektoriteks lõigata. Võid muidugi ka väikeseid pannkooke teha - sel juhul võta umbes pinksipallisuurune kogus tainast rullimiseks.
Serveeri koos ingveridipiga.