Astelpaju ja valge šokolaadi vaht

Kena pokaalidessert.

Kogus
neljale kuni viiele
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
20 minutit + 2 tundi külmkapis
Käik
Dessert
Lisategevused

Valmistamine

Kuumuta väikeses potis rõõsk koor ja suhkur keemiseni, siis tõsta kohe tulelt. 

Tükelda valge šokolaad, lisa kuuma kooresegu sisse ja sega, kuni šokolaad on sulanud. 

Lase šokolaadi-kooresegul veidi jahtuda, siis sega hulka astelpajumahl. 

Jaota dessert magustoidupokaalidesse ning lase järgmies päevani külmkapis taheneda. 

Serveerides puista peale marju ja tõsta peale vahukooretups. 

Loe veel:

Mugandatud Soome ajakirjast Pirkka Ruoka (4/2014, Tyrni-valkosuklaapannacotta).

LISA KOMMENTAAR