Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Paneeritud sealiha Jaapani moodi tonkatsu kiirtoit

Tonkatsu on Jaapani kööki jõudnud Lääne mõjutusel, ent praeguseks on saavutanud suure populaarsuse. Jaapanlased kasutavad paneerimiseks õhulist panko-riivsaia, mida mina olen ostnud Tallinnast Piprapoest.

neljale

Lõik seafilee õhukesteks viiludeks.
Pane soola ja pipraga maitsestatud jahu ühte kaussi, teise kaussi lahtiklopitud muna ja kolmandasse panko-riivsai.
Kasta lihakuubikud esmalt jahusse, siis munasse ja siis riivsaia sisse.
Prae kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks ja rabedaks.

Serveeri tonkatsu-kastme ja ribastatud kapsaga.

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Praadimine
  • Sealiharoad
  • Liharoad
  • Jaapani


Kommentaarid:

kommentaarid puuduvad,ole esimene

Kommenteeri