Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Kukeseenekaste, see kõige lihtsam vegetaarroog kiirtoit

Suvisel ajal üks parimaid roogi üldse, eriti varajaste keedetud kartulitega.

4 portsjonit

Hauta sibul võis pehmeks, lisa puhastatud seened. Maitsesta soola ja pipraga. Prae segades paar minutit, kuni seentest eraldunud vedelik on aurustunud.

Lisa rõõsk koor. Sega hoolega ja hauta kaste ühtlaseks.

Serveeri keedetud varajaste kartulitega.

PS Kui soovid veidi paksemat kastet, siis lisa enne praetud seentele ja sibulale supilusikatäis jahu ja kuumuta veidi enne koore lisamist.

© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Hautamine
  • Kastmed ja marinaadid
  • Seened
  • Eesti
15 minutit


Kommentaarid:

(13.07.2012 15:01:00)
Väga maitsev !!
Hexy
(30.09.2012 14:25:16)
Väga-väga hea tuli! Tegin seda paksemat varianti ja suuremad seened lõikasin pikkupidi pooleks. Kuna rõõskoort ei olnud, siis segasin omavahel piima ja hapukoore. Pere, kes mul muidu seeni ei söö, maitses see kaste kõigile väga!
Merx
(29.08.2013 17:25:14)
Väga hea kukeseenekaste. Täna just tegin.
Kadri P @ FB
(3.07.2014 0:05:43)
Väga hea. Mina praadisin veel suitsupeekoni kuubikuid ka sisse ja tegin paksema variandi Super !!!!
Raul
(16.07.2015 17:05:43)
20826
Pille
(17.07.2015 13:06:57)
aa, milleks 1 sl nisujahu, valmistamise õpetuses ei mainita enam jahu :P
aili
(20.07.2015 12:16:08)
Aili, jahu kohta on joonealune märkus ju kenasti kirjas!!!
Pille

Kommenteeri