Pitsarullid

Lehttainast lihtsad soolased pirukad.

Kogus
12 tk
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Suupiste
Lisategevused

Koostisosad

500 g (pärmi-) lehttainast

6 sl valmis tomatikastet või ketšupit

150 g peenelt hakitud või hästi õhukeselt viilutatud sinki

150 g riivitud juustu

1 lahtiklopitud muna

1 tl kuivatatud punet või soolavaba pitsamaitseainet (nt Meira)

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 kraadini.

Rulli lehttainas kergelt jahusel laual 30x35 cm ristkülikuks. Määri peale tomatikastet, jättes 1 cm servadest puhtaks.

Laota hakitud sink ühtlaselt tainaplaadile, siis puista peale riivitud juust. Rulli laiemast otsast tihedasti rulli. Lõika hästi terava noaga 12 võrdse paksusega rulli.

Laota rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda pealt munaga, puista peale punet või ürdisegu.

Küpseta 200-kraadises ahjus 12-15 minutit, kuni saiakesed on kerkinud ja kuldpruunid.

Lase saiakestel enne serveerimist 5-10 minutit jahtuda.

Inspiratsioon: BBC Good Food

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 18.08.2013 18:42

Mulle maitseb pärmitaignaga variant rohkem, kuigi see oli ka maitsev.

Olivia
postitatud 08.06.2018 19:27

Helloo! Väga hea oli!

mina
postitatud 09.09.2022 10:44

minu nimi on mina ja se oli vaga hea toit ja ma olen vaga akke head paeva jatku teile