Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Kukeseentega böfstrooganov kiirtoit

Šampinjonide lisamine strooganovile on üsna levinud, mina proovisin aga veidi hõrgumat versiooni kukeseentega. Soovitan kindlasti kasutada (liha)veise sisefileed - siis on tulemuseks eriti mõnus ja maitsev roog.

neljale
Kui kasutad veisefileed, siis lõika see pikkadeks peenikesteks ribadeks (ca 1x5 cm).
Kuumuta pannil õli kuumaks, lisa veiseliharibad ja pruunista kergelt läbi. Tõsta liharibad taldrikule, maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga.
Lisa pannile veel veidi õli, seejärel hakitud sibul ja prae paar minutit keskmisel kuumusel. Tõsta kuumust, lisa kukeseened ja prae neid 4-5 minutit.
Lisa pannile tomatipasta, kuumuta läbi. Lisa liharibad koos leemega, siis rõõsk koor ning hauta tasasel tulel veel paar minutit.*
Maitsesta vajadusel veel soola, pipra ja paprikapulbriga.
Serveeri kartulipudruga, peale puista hakitud peterselli.

* Kui kasutad poes müüdavaid "veiseliha strooganovi" ribasid, siis tuleb hautada oluliselt kauem, sest need on tihti üsna sitked.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Hautamine
  • Veiseliharoad
  • Liharoad
  • Kastmed ja marinaadid
  • Seeneroad


Kommentaarid:

(13.07.2012 18:45:55)
Mis asi on kontsentreeritud tomatipasta?
Qukiir
(13.07.2012 18:58:34)
sain juba aru!
Qukiir
(2.04.2013 19:21:19)
Väga hea tuli!
K.

Kommenteeri