Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Sparglipirukas vegetaarroog

Efektse välimusega sparglipirukat võib serveerida soojalt koos rohelise salatiga või jahtunult nt suupistelaual.

kaheksale kuni kümnele
Mina tegin lehttaina ise selle kiir-lehttaina retsepti järgi. (1 portsjon).
Murra sparglivarte puine osa ära (neid võid kasutada puljongi tegemiseks või viska minema). Keeda sparglivarse 1-2 minutit keevas soolaga maitsestatud vees. Siis jahuta kiiresti külma vee all ning nõruta hoolega.
Vooderda neljakandiline 25x35 cm pirukavorm küpsetuspaberiga ja seejärel lehttainaga. Torgi põhi kahvliga auklikuks.
Puista riivitud juust ühtlase kihina lehttainale.
Klopi munad ja vahukoor lahti, maitsesta soola, pipra ja riivitud muskaadiga. Kalla ettevaatlikult vormi.
Laota sparglivarred kenasti pirukale.
Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit, kuni pirukas on pealt kenasti kuldne ja tainas läbi küpsenud.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Eelroog/kerge eine
Küpsetamine
  • Aedviljaroad
  • Juustutoidud
  • Soolased küpsetised


Kommentaarid:

(23.05.2012 18:17:03)
see on juba aastaid mul lemmik pirukas. Lehttaignal väga hea :)
Kristel V. P. @ Facebook

Kommenteeri