Maailma parimad juustud

The Guild of Fine Food ehk Hea Toidu Gild valib 1998. aastast alates Rahvusvahelise Juustufestivali raames maailma parimat juustu. Siin kõik auväärse tiitliga pärjatud juustud. 

2016 Kraftkar, Tingvollost, Norra 

2015 Le Gruyère AOP Premier Cru, Cremo SA – von Mühlenen, Šveits 

2014 Bath Blue, Bath Soft Cheese, Inglismaa 

2013 Montagnolo Affine, Kaserei Champignon, Saksamaa 

2012 Manchego DO Gran Reserva, Dehesa de los Llanos, Hispaania

2011 Ossau Iraty, Fromagerie Agour, Prantsusmaa 

2010 Cornish Blue, Cornish Blue Cheese Company, Inglismaa 

2009 Le Cendrillon, La Maison Alexis de Portneuf, Kanada 

2008 Queso Arico Curado Pimentón, Soc Canaria de Formento, Kanaari saared 

2007 Brie de Meaux, Rénard Gillard, Prantsusmaa 

2006 Ossau Iraty, Fromagerie Agour, Prantsusmaa 

2005 Le Gruyère Premier Cru, Von Mühlenen, Šveits 

2004 Camembert de Normandie AOC, Isigny Ste. Mère, Prantsusmaa

2003 Chevre d’Or Camembert, Eurial-Poitouaine/Eurilait, Prantsusmaa

2002 Reserve Gruyère, Von Mühlenen entered by H T Webb, Šveits

2001 JOINT CHAMPION: Camembert Super Medaillon, Isigny Ste. Mère, Prantsusmaa / Mature Cheddar, Carbery, Iirimaa 

2000 Mature West Country Farmhouse Cheddar, Brue Valley Farms, Inglismaa 

1999 Kollumer 18 kuud (Old Dutch Master), Frico Cheese, Holland

1998 Mature Traditional Cheddar, Dairy Crest, Sturminster Newton, Inglismaa 

1997 Parmigiano Reggiano, Caseficio Vittori Quistello, Itaalia 

1996 Lord of the Hundreds, Traditional Cheese Dairy, Inglismaa

1995 Blue Shropshire, Cropwell Bishop Creamery, Inglismaa

1994 Brie de Meaux AOC, Hennart Frères, Prantsusmaa

1993 Double Gloucester, Diary Crest, Longridge, Inglismaa 

1992 Le Gruyère Premier Cru, Von Mühlenen, Šveits

1991 Fourme d’Ambert, Hennart Frères, Prantsusmaa

1990 Mature Traditional Cheddar, Dairy Crest, Sturminster Newton, Inglismaa

1989 Blue Stilton, Dairy Crest Foods, Hartington, Inglismaa

1988 Blue Cheshire, Hutchinson-Smith & Son, Inglismaa

Nami-Nami retseptikogu®
postitatud 01.11.2016 23:04 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid