Salvest tõstis kodumaise ketšupi tomatisisalduse rekordilisele tasemele

Ainsa suurtootjana Eestis ketšupit valmistav Salvest tõi poelettidele eriti kõrge tomatipüree sisaldusega ketšupi, mis tänu vähendatud soola- ja suhkrusisaldusele pakub tõeliselt naturaalset maitseelamust.

Salvesti müügi- ja turundusjuht Triin Kõrgmaa sõnul on uus ketšup rõõmusõnum terviseteadlikule tarbijale, kes soovib patuvabalt nautida argiseid pastaroogasid, võileibasid ja suveõhtute grillipidusid ning hoida ka pere noorimate toidulaua võimalikult tervislikuna.

"Uues maitseküllases ja naturaalses ketšupis on rekordilised 88% kvaliteetset, Portugali päikese käes küpsenud tomatitest valmistatud püreed. Lisaks sellele oleme eestlaste lemmikkastme koostises vähendanud nii soola- kui suhkrusisaldust enam kui 30%," tutvustas Kõrgmaa uut ketšupit.

Salvesti esindaja sõnul võib erakordselt suure tomatipüree sisaldusega ketšupi lugeda sisuliselt köögiviljatooteks, milles hulgaliselt tarbija tervisele vajalikke aineid. See on ka põhjus, miks tasub kõikidel ketšupisõpradel eelistada alati suurema tomatipüree sisaldusega ja võimalikult vähesel määral suhkrut ja teisi maitseaineid sisaldavaid ketšupeid.

Ainsa kodumaise suurtootjana valmistab Salvest oma ketšupid Eestis ning need ei sisalda kunstlikke lõhna-, maitse- ja säilitusaineid.

AS Salvest on 1946. aastast Tartus tegutsev tugevate traditsioonidega Eesti toiduainetööstus. Ettevõtte jaoks on juba algusest peale olnud oluline oma tootmises kasutada võimalikult palju kodumaist toorainet ning tootearenduses järgida eestimaalaste maitse-eelistusi. Salvesti tootevalikusse kuuluvad supid, erinevad köögiviljahoidised, moosid, lastetoidud, majonees, kastmed jpm. Eestis on kasutusel kaubamärgid Salvest, Põnn, Meie Mari, Mahlakas ja 3MIN. Ettevõte annab tööd ligi 170 töötajale. Salvestile on omistatud IFS toiduohutuse sertifikaat.

Pressiteade 1. veebruar 2018

Pressiteade
postitatud 01.02.2018 12:41 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid