Nordica valis partneriks Saku

Nordica uuendas sel nädalal oma pardamenüü ja -poe valikut, muuhulgas alustati esmakordselt Saku jookide pakkumist.

Nordica teenindusjuhi Tiina Riismandeli sõnul toimusid lisaks jookidele mitmed muutused võileibade, suupistete ja maiustuste valikus. “Meie absoluutune hitt pardal oli, on ja loodetavasti jääb olema kiluvõileib, mille koostist me pisut täiendasime. Lisaks pakume aga eesti tootjatelt mitmeid uudseid ja tervislikke suupisteid nagu toortatrakrõpsusid, pähklisegusid ja muud. Päris uus saab olema koostöö Sakuga,” lausus Riismandel.

“Täiendame menüüd ja poevalikut kaks korda aastas ning julgeme öelda, et üha enam pardal ostetakse, eriti suvistel puhkuselendudel. Kõige enam ostavad eesti toitu tagasi koju lendavad eestlased, mõningatel juhtudel on tulnud meie pakutavast ka puudu,” tähendas Riismandel.

Nordica pardamenüüst saab edaspidi osta õlledest Saku Originaali ja Karl Friedrichi ning äriklassis pakutakse Saku Kulda. Lisaks on Saku valikust pardal Vichy gaseeritud vesi, poolkuiv naturaalne õunasiider Antvärk Naked Apple ning maitsestatud mulliga vesi Vichy Bubbles Pear. Kõik need saavad olema pardal esindatud väikestes, 0,33 ml suurustes purkides. Kõikidele reisijatele pakutakse tasuta Vichy gaasita vett.

Seoses läheneva Eesti juubeliga pakutakse nüüdsest Nordica pardal Kalevi spetsiaalseid EV 100 tooteid. Pilvepoes on muutunud ligi pooled kaubad, endiselt pöörab lennufirma suurt tähelepanu eesti disainerite toodangule ja eestimaisele kaubale.

Uue pardamenüü ja pardapoe pdf link: https://www.nordica.ee/et/info/pardateenindus/

Pressiteade
postitatud 16.06.2017 11:02 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid