Uus staarkeefir Valiolt: Gefilus kurgi-pirnikeefir

Valio Gefilus tootesarja lisandus kevadiselt värskendava mekiga kurgi-pirnikeefir, milles kohtuvad tervistav hapendatud piimatoode, värskendavad kevad-suvised köögi- ja puuviljad, probiootikumide kuningaks kroonitud piimhappebakter LGG ning meie organismile vajalik D-vitamiin.

Valio Gefilus kurgi-pirnikeefiris on 5 miljardit maailma enimuuritud Lactobacillus rhamnosus GG piimhappebakterit, mis toetavad ja tasakaalustavad soolestiku tegevust ning mikrofloorat ja tugevdavad seeläbi keha loomulikku kaitsevõimet. Soolestiku healolu ja bakterite tasakaal mõjutavad ka meie ajutegevust - kui soolestik on korras, töötab ka meie aju paremini.

Tervistav Valio Gefilus kurgi-pirnikeefir 1-liitrises tetrapakendis valmib Valio Laeva meiereis puhtast Eesti piimast ja on ideaalne starter igaks hommikuks, sobides suurepäraselt ka täitvaks vahepalaks või õhtuseks kergeks toidukorraks.

PS! Kas teadsid, et soolestikku nimetatakse ka meie teiseks ajuks? Vaata lühivideot, kuidas soolestik ajutegevust mõjutab: https://youtu.be/IQm544fveyA

Pressiteade
postitatud 17.05.2017 15:49 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid