Salvest tõi poodidesse uue aedviljasarja ja täiendas moosivalikut

Sügisest on tänavu 70. tegevusaastat tähistava kodumaise toiduainetööstuse Salvest valikus mitmeid uusi tooteid.

Salvesti turundusjuhi Aulike Miljandi sõnul on sügisel üheks peamiseks uuenduseks värskelt poodi jõudnud aedviljade tootesari. “Uus aedviljasari on jätk 2014. aasta sügisel alustatud strateegilistele uuendustele Salvesti tootevalikus. Uute toodete hulgas leidub erinevaid salateid ja kurgitooteid, nagu Võileivakurk, Magus-Vürtsikas köögiviljasalat ja Kõrvitsasalat porgandiga.“ Ta sõnas, et porgandilisandiga kõrvitsasalat on hea alternatiiv traditsioonilisele kõrvitsasalatile, mis on eestlaste suur lemmik. Uue aedviljasarja tunneb poes ära hõbedase kaane järgi.

Salvesti Meie Mari moosisari täienes aga Rabarberi-vaarikamoosiga. “Uuel moosil on põnev maitsekombinatsioon, kus magus vaarikas ja hapu rabarber on mõnusalt tasakaalus,” selgitas Miljand. Meie Mari moosid sisaldavad rohkelt marju ja neile ei ole lisatud säilitusaineid. Rabarberi-vaarikamoosi sobib pannkookide või pudru lisandiks ning küpsetistesse.

Salvest Võileivakurk
Õhukesed ning maitsekad pikad kurgiviilud annavad võileibadele mahlasust. Lisaks võileibadele, sobivad kurgid hästi ka peo- ja piknikulauale. Uudistoode on müügil 460-grammises purgis ja maksab orienteeruvalt 1,65 eurot.

Salvest Magus-Vürtsikas köögiviljasalat 
Köögiviljasalat on tõeline maiuspala kõigile, kes armastavad vürtsikaid ja teravaid toite. Köögiviljasalat sisaldab sibulat, punast paprikat ja aedube. Huvitava nüansi lisavad salatile kalakaste ja seesamiseemned. Toode sobib nii suviste grilltoitude kõrvale kui ka talviste liharoogade juurde. Magus-Vürtsikas köögiviljasalat on müügil 380-grammises purgis ja maksab orienteeruvalt 2,75 eurot.

Salvest Kõrvitsasalat porgandiga
Mahedale kõrvitsale annab huvitavat maitsenüanssi porgand. Riivitud köögiviljad on mõnusalt krõmpsuvad ja värviküllased ning sobivad suurepäraselt nii argitoitude kui ka pidulike roogade kõrvale. Salatis on kasutatud Eesti põldudelt pärit kõrvitsat ja porgandit. Uus kõrvitsasalat on poelettidel 380-grammises purgis ja maksab orienteeruvalt 1,49 eurot.

Meie Mari Rabarberi-vaarikamoos
Salvest Meie Mari sarja on lisandunud uus ja põneva maitsega Rabarberi-vaarikamoos. See on ideaalne kooslus hapukast rabarberist ja magusast vaarikast. Tummine ning rabarberit täis moos on hea kaaslane igale magustoidule – seda võib lisada kookidele-tortidele, süüa pannkookidega või kuhjata pudru peale. Lisaks on see suurepärane niisama lusikaga suhu pistmiseks. Meie Mari Rabarberi-vaarikamoos on valmistatud Eestis ning ei sisalda säilitusaineid! Moos on müügil 440-grammises purgis ja selle hind on orienteeruvalt 2,80 eurot.

Pressiteade
postitatud 07.10.2016 12:41 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid