Santa Maria india- ja mehhikopärased uudistooted

28.05.2012 |

Sel kevadel üllatab Santa Maria uute toodetega India ja Tex Mex sarjast.

India sarja on lisandunud lameleivad ehk naanid. Traditsiooniliselt valmistatakse naanid nisujahust ja küpsetatakse tandoori ehk spetsiaalses saviahjus. Santa Maria tootevalikust leiab neid kahe erineva maitsega: India leib naan ning India leib naan koriandri ja küüslauguga. Ühes pakis on kaks leiba kogukaaluga 260 grammi.

Naanid on eelküpsetatud ja valmistamisel võib neid kasta eelnevalt veega või määrida sulatatud võiga ning küpsetada mõned minutid ahjus. Samuti võib naane valmistada mikrolaineahjus või soojendada rösteris. Lameleivad sobivad karride ja idamaiste toitudega, nii salatite kui liha-ja kalaroogadega.

Indiapäraste kastmete valik on täienenud kahe uue maitsega: ingveri ja küüslauguga Tikka Masala ning kookose ja koriandriga Korma kaste. Kreemja konsistentsiga ja kergelt vürtsikas kaste Tikka Masala sobib kanalihaga. Korma kaste on pärit Põhja-Indiast ja saanud mõjutusi Pärsia köögist. Kastmes on tunda kookose ja koriandri noote ning see sobib hästi lambalihaga. Indiapärase roa valmistamiseks tuleb lihale lisada kaste ja kergelt läbi kuumutada. Kastmed on saadaval 350grammistes purkides.

Maitseainesegude valikust leiab uue Raita Spice Mix maitseainesegu. See maheda maitsega jogurtikaste sobib eriti hästi vürtsika sooja toidu kõrvale. Kastme hulka võib segada viilutatud kurki. Alates 1. aprillist on uued India sarja tooted müügil Järve, Pirita, Saare, Anne ja Kakumäe Selverites. Orienteeruvalt maksab pakk naane 1,99, eurot, kastmed 2,99 eurot ja Raita maitseainesegu 0,59 eurot.

Tex-mex-toitude austajate jaoks on Santa Maria turule toonud uue tomatipõhise dipi Chunky Salsa dipp. See on mõnus tomati- ja sibulatükkidega salsadipp, mis sobib serveerimiseks koos tortiljakrõpsudega või köögiviljade kõrvale. Salsadipp on saadaval 205grammises pakendis. Samuti on tootevalikusse lisandunud Tortiljakrõpsud BBQ ja peekoniga. Uued barbeque- ja peekonimaitselised tortiljakrõpsud moodustavad tomati- ja sibulatükkide salsadipiga mõnusa suupistelaua koosluse.

Chunky Salsa dipp maksab poes orienteeruvalt 2,60 eurot ja Tortiljakrõpsud BBQ ja peekoniga 1,89 eurot.

Tex Mex sarja uued tooted on aprillist saadaval suuremates kauplustes üle Eesti.

Pressiteade 19.3.2015


postitatud 28.05.2012 13:34 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid