Uusim kokandustrend Pariisist. Mõiste prantsuse köögist, kus 'verrine' tähistab klaasi laotud kihilist eelrooga või magustoitu ('verre' tähendab väikest 'kaitsvat klaasi'). Kokku pannakse erinevaid tekstuure, maitseid, värve ja temperatuure. Nt: * seenevorm/seenehautis/hakitud sink/peterselliželee/metsaseenepüree/kartuli-singipannkook * vaniljejogurt/vaarikapüree/maasika-pistaatsiapuru * mandariinid mündisiirupis/värsked mandariinid/piparkoogipuru * loorberimaitseline panna cotta/Mara des Bois maasikad/sidruniželee/sidrunikeeksipuru/maasikasorbee (restoran Le Salon, Pariis) * soolakaramellijäätis/šokolaadi-vürtsköömneküpsis/Madong šokolaadi jäätis (restoran Le Salon, Pariis)