4 väiksemat kanafileed
praadimiseks õli
1 sibul
1 punane paprika
vett
4 sl rõõska või hapukoort
maitse järgi mahedamaitselist sinepit
soola ja musta pipart
hakitud värsket peterselli
Haki sibul, lõika paprika väiksemateks tükkideks. Kuumuta pannil õli. Lisa sibul ja paprika ning prae neid umbes 5 minutit tasasel tulel. Tõsta praetud sibula-paprikasegu pannilt kõrvale.
Vajadusel lisa pannile veel veidi õli. Kui kanafileed on väga paksud, siis lõika need horisontaalselt pooleks. Maitsesta kanafileed kergelt soolaga ja prae pannil mõlemalt poolt kenasti kuldpruuniks.
Lisa pannile nii palju vett, et kanatükid oleksid poolenisti vedelikus. Lisa praetud paprika-sibulasegu uuesti pannile ning hauta kümmekond minutit. Siis sega juurde rõõsk või hapukoor, maitsesta kaste soola, pipra ja sinepiga parajaks.
Kõrvale paku näiteks kartuliputru, spargelkapsast ja minimaisi.
Inglismaal elava rumeenlanna Ruxandra Trandafoiu retsept ilmus ka ajakirja Pere ja Kodu retseptilisas Pereköök (juuli 2016), pildi tegi Hele-Mai Alamaa, illustratsioonide autoriks on Nora Adeele Kalda.
Kana sinepi-koorekastmes
Lihtne ja kerge sinepimaitsega kanaroog sobib hästi ka lastega peredele.