Paneeritud sealihalõigud

Seafileest saab kerge vaevaga ja kiiresti maitsva õhtusöögi.

Head ja värsket eestimaist sealiha otse perefarmist saab osta Oma Põrsa lihapoodidest Tallinnas Mustamäe, Lasnamäe ja Nõmme turult, Rakverest Pikk tn 11 lihapoest ning Tabasalust Klooga mnt 5a lihapoest. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400-500 g sea sise- või välisfileed

2 muna

1-2 dl riivsaia või riivleiba

soola ja musta pipart

Praadimiseks:

võid ja õli

Valmistamine

Lõika seafilee 2 cm paksusteks tükkideks ja vasarda õhukeseks (seda on parim teha nt kahe toidukiletüki vahel).

Kasta lihalõigud esmalt lahtiklopitud munasegusse ja paneeri soola ja pipraga maitsestatud riivsaias või -leivas.

Kuumuta või ja õli pannil. Prae lihalõigud esmalt ühelt ja siis ka teiselt poolt helepruuniks.

Pildi tegi ILSE. Fotol on paneeritud sealihalõikude kaaslaseks küüslaugukartulid.

LISA KOMMENTAAR

Akaatsia
postitatud 27.12.2012 10:01

Kiire, lihtne ja alati maitsev.

Kulbinka
postitatud 22.01.2013 10:49

meie laste lemmik aastaid

Ilse
postitatud 25.11.2015 13:14

Nagu restoranis :)

Monika-Helena Epelbaum
postitatud 25.11.2015 16:02

Minu lemmik :)