Kimcheese

Kimcheese (kimchi + cheese) ehk grillitud juustuvõileib Korea fermenteeritud kapsasalatiga.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1,5 dl kimchi-salatit (kapsaga)

1,5 dl riivitud juustu

4 viilu röstsaia

4 sl majoneesi

Valmistamine

Pane kimchi ja juust köögikombaini. Töötle ühtlaseks massiks (u 30 sekundit).

Aseta leivaviilud lõikelauale. Määri kimchi-juustusegu ühtlase kihina kahele leivaviilule, siis tõsta peale ülejäänud kaks leivaviilu. Määri peale veidi majoneesi, siis keera võileib ümber ja määri ka teisele poolele veidi majoneesi. Keera mõlemad võileivad fooliumisse. 

Kuumuta paksupõhjaline malmpann tugeval kuumusel hästi kuumaks (u 2 minutit). Siis alanda kuumust ja aseta fooliumisse pakitud võileivad pannile. Võileivapakkidele aseta raskus ning küpseta võileibu 4 minutit. Eemalda raskus ning pööra võileivapakid spaatli abil ümber. Aseta raskus uuesti peale ning küpseta veel 4 minutit. 

Eemalda raskus, võta võileivad fooliumist välja, lõika diagonaalselt pooleks ja serveeri. 

Nipid ja soovitused:

  • "Fooliumitriki" asemel võd muidugi kasutada ka vana head võileivagrilli.

Loe veel:

Idee: Tasting Table. Algretseptis oli pooleks Cheddari juustu ja "Ameerika juustu". Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 19.09.2016 19:02

Väga mõnus kreftine suutäis!