Rooskapsad peekoni ja mandlitega

Briti koka Nigel Slateri retsept. 

Kogus
neljale kuni kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 kg rooskapsaid

200-300 g suitsutatud läbikasvanud peekonit

2 sl võid

150 g terveid mandleid

Valmistamine

Puhasta rooskapsad - lõika varrejupp lühemaks, eemalda koledad välimised lehed ja lõika rooskapsad pooleks. Lõika peekon u 1,5 cm tükkideks (väikese postmargi suuruseks).

Sulata suurel praepannil või mõõdukal kuumusel. Lisa peekon ja prae, kuni peekon hakkab krõbedaks muutuma.

Lisa rooskapsad ja prae veel umbes 5-6 minutit, kuni kapsad servadest pruunistuma hakkavad.

Lisa pannile mandlid ja kuumuta veel kaks minutit. Serveeri. 

Allikas: BBC Recipes

LISA KOMMENTAAR

Pille
postitatud 28.01.2014 09:15

67

Merle K @ FB
postitatud 28.01.2014 16:27

just eile sõime, väga meeldis :)

Anuo
postitatud 29.01.2014 08:50

See rooskapsaroog on väga hea! Saan aru, et perenaised on kõik talveks rooskapsast varunud ja toovad nunnud keldrist lihtsalt välja, aga mina olin sunnitud külmutatud kapsast ostma ja pidin paar tundi ootama kui mu jääkülmas köögis kapsas sulas, et nupukesi poolitada :) nii, et pole ta kiiresti valmiv roog midagi, mitu tundi läheb!