Hõrk rabarbrikook hapukoorega

Hästi maitsev rabarbrikook, millel mure põhi ja kreemjas täidis. Võimaluse korral kasuta noori punase koorega rabarbeid - neid ei pea koorima ning kook tuleb ilus ja värvikas.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

Tainas:

100 g võid

85 g suhkrut (1 dl)

50 g hapukoort

1 muna

180 g nisujahu (3 dl)

1 tl küpsetuspulbrit

Täidis:

250 g hapukoort

4 sl suhkrut

1 muna

1 tl vanillisuhkrut

Kate:

4-5 rabarbrivart

demerara pruuni suhkrut

Valmistamine

Vahusta toasoe või suhkruga. Sega juurde hapukoor, muna ja küpsetuspulbriga segatud jahu ning sega tainas ühtlaseks (tainas on pehme, aga mitte vedel). Suru tainas võitatud 24 cm lahtikäiva vormi põhjale ja servadele.

Sega täidiseained omavahel ja kalla vormi.

Kata tükeldatud rabarbriga* ning puista peale veidi demerara suhkrut.

Küpseta 200kraadise ahju keskosas umbes 30 minutit, kuni tainas on kuldne ja täidis hüübinud.

Lase veidi vormis jahtuda, siis libista ettevaatlikult koogialusele.

* Noori rabarbrivarsi pole koorida vaja!

Retsept on algselt pärit soomekeelselt Ruokala.tv lehelt (Antin raparperipiiras), aga olen seda kõvasti muutnud.

LISA KOMMENTAAR

anni
postitatud 28.06.2005 19:09

see on kül parim mida sel aastal teinud olen.proovige ja te ei kahetse me sõime koogi 2-he-peale ühe õhtuga ära nämm nämm

Lissa
postitatud 12.05.2006 09:34

SUPER LUX kook!!! Lihtne valmistada ja VÄGA maitsev. Minu arvates sobib rabarbereid asendada ka marjade vms.

mashka
postitatud 30.05.2006 15:56

Ei ole näppude vahelt raske süüa! Kui teha see kook hoopis plaadile, siis ta jääb selline õhuke ja väga maitsev! Sulab suus :)

kerli
postitatud 29.06.2006 09:31

teie kommentaaride järgi peangi seda järgi proovima ...

Vandiste
postitatud 15.06.2008 18:53

Minul on ka praegu ahjus. Tean, et tuleb igati mõnus hapukas suutäis.

Dee
postitatud 12.05.2008 09:02

Olen seda kooki nüüd mitu korda teinud, maitseb hea küll. Ja suure plusspunkti saab veel valmistamise lihtsus. Me paneme hapukoort 250g, 0,5dl valget suhkrut+0,5dl pruuni suhkrut. Rabarbereid läheb 3-4 vart. Kindlasti üks selliseid retsepte, mis jääb lemmikute hulka. Meile maitseb kõige paremini hoopis järgmisel hommikul, mil kook on üleöö seisnud.

Hazelgreen
postitatud 24.06.2008 19:22

Imehea! Minu versioonis on 1/2 taignajahust grahamjahu ning 1/2 täidisesuhkrust fariinsuhkur.

Ragne
postitatud 27.06.2008 13:08

Hea tuli, aga järgmine kord patustan ning teen täidist rohkem...

Maarika
postitatud 29.06.2008 18:52

mulle see kook väga meeldib!

Hexy
postitatud 30.06.2008 19:40

tegin ka seda kooki, mulle ka meeldis

Maarika
postitatud 25.07.2008 23:56

Tegin täna selle retsepti järgi marjakoogi - rabarberite asemel kasutasin musti ja punaseid sõstraid. Natuke palju marju sai - sellepärast läks natuke vängeks. Aga muidu oli väga hea - töötas täiesti ka marjadega. Lisaks siia ka pildi, aga paistab, et ei ole võimalik ...

Marju
postitatud 22.04.2009 08:19

ma ei tea... viisin emale ka ja talle meeldis väga hästi, aga mulle kuidagi... üldse ei istunud

Kirsike
postitatud 18.05.2009 07:55

See kadus laualt väga kiiresti ja teenis puberteedi ülima kiituse, sest see pidavat olema selline, nagu üks õige kook olema peab, parajalt hapukas ja parajalt magus :)

Mari-Liis
postitatud 10.06.2009 17:02

Hea lihtne kevadine kook. Maitseb nagu üks magus-hapu rabarberikook maitsema peabki!

Romi
postitatud 18.06.2009 07:39

Olen viimasel ajal ohtralt loorbereid lõiganud selle rabarberikoogiga. Ma nimelt unustasin ükskord poest muretaigna osta (õnneks!) ja hakkasin siis õhtul vaatama, et mis komponendid mul kodus olemas on, et äkki ikka saaks teha koogi. Juhtus nii, et oli suur pakk hapukoort ja tegin siis selle hõrgu rabarberikoogi. Tuli tõesti hea. Mu isa pidi lausa karbi ära sööma :) Olen neid kooke nüüdseks vist juba 7 teinud ja ikka pole veel tüdinud :)

Esti
postitatud 19.06.2009 08:55

Suurepärane retsept!!!!Meie pere lemmik :)) Olen see kevad vist 7-8 kooki teinud ja iga kord kiidetakse ja laualt kaob kiiresti. Lisaks sellele pole rabarberid see aasta eriti suureks kasvada saanud, sest pidevalt nõutakse jälle seda head rabarberi kooki. Tavaliselt panen 2-3 rabarberivarre asemel 4-5, saab mahlasem. Üks kord sai nisujahu otsa, sai siis pool nisujahu ja pool kaerajahu pandud - väga mõnus sai, veel muredam ja teine mekk ka.

põrnikas
postitatud 12.08.2009 21:14

Tegin seda kooki mustade sõstardega. ning kuna või-hapukoore-suhkru vahustamise järgselt selgus, et nisujahu pole, tegin taina hoopis kiirkaerahelvestest. väga mõnus asendus kusjuures. hapukoore asemel kasutasin Pajumäe Miksikot. Tulemus tõesti super mõnus..

jolandra
postitatud 27.01.2010 14:46

tegin ka koogi ahjuplaadile,kasutasin maasikaid ja mustsõstraid,täidisele lisasin rohkem mune ja hapukoort,nats muutsin suhkru koguseid ka.Väga maitsev,paras õhuke-lastele maitses väga-tegijale jäid vaid näpud limpsida!!

Spiidi
postitatud 20.03.2010 13:59

On tõesti hea ja lihtne kook. Ma tegin 18cm vormis, põhja jaoks kasutasin pool kogust ja täidist võtsin terve koguse. Mulle tundus täidist selle vormi jaoks täpselt parajalt, ma kardan, et 25cm vormi jaoks on sellest küll vähe. Aga eks, see on maitse asi. Põhja taigen on väga kehvalt käsitletav kuna on niivõrd pehme ja raske on vormi servadele suruda. Ma teeksin järgmisel korral tavalise muretainaga.

reeli
postitatud 17.04.2010 16:54

Väga hea kook tuli, kindlasti üks selliseid rabarberikooke, mida ikka ja jälle teha. Täidist tegin küll rohkem, kui retsept ette näeb, nii 1,5 portsu, seetõttu pikendasin natuke ka küpsetusaega.

Liis
postitatud 03.05.2010 20:07

Tegin täna seda kooki ja see on lihtsalt võrratu maitsega! Täidisesse läks mul hoopis 2 muna ja kuna segu tuli suht vedel, kartsin, et ehk ei hüübi korralikult ära ja lisasin sutsu kartulitärklist. Maitsestasin vanillisuhkru asemel mõne tilga rummiessentsiga ja lihtsalt nii hea.:) Küpses vast 40 min ja igaks juhuks küpsetasin ahju allosas, et põhi kindlalt läbi küpseks. Samas lõpus ca 5-10 min ahju keskosas, kuna kate tundus liiga hele:D Ja tainasse läks mul rohkem jahu, et tuleks selline vormi surutav mass, võimalik, et panin hapukoore või siis või kogusega mööda (liiga palju, kuna kaalu pole ja panin silma järgi). Ka küpsetuspulbrit mul polnud, aga ikkagi tuli nii hea.:)

Kardemon
postitatud 19.05.2010 19:42

Kiidan ka seda kooki! Tegin 2 päeva järjest, sest tõesti lihtne teha ja mõnus maitsev. Külalised kiitsid eriti põhja, et pidavat suus sulama :)

Pille @ Nami-nami
postitatud 30.05.2010 23:01

Sossu, võid küll. Hoia jahedas.

soosu
postitatud 30.05.2010 22:41

Kas selle koogi võib ka eelmisel õhtul valmis teha, et järgmise päeva õhtul külalistele pakkuda?

MSS
postitatud 01.06.2010 12:39

Tõepoolest - parim rabarberikook, mida katsetanud olen. Järgmine kord panen rabarberit ainult rohkem, siis peaks veel hõrgum jääma...

Pia
postitatud 03.06.2010 18:51

Mõnusalt hapukas ja parajalt magus ning mis maitseb ka järgmistel päevadel imehea.

N23
postitatud 07.08.2010 00:07

Olen teinud seda kooki vist juba 10 korda. Nüüd proovisin esimest korda noorte õuntega...ja oli isegi veel parem! Suur aitäh retsepti autorile:)

kaja
postitatud 21.05.2011 05:56

Super hea kook! Kindlasti läheb kordamisele:)

Elerin
postitatud 24.05.2011 22:21

Väga maitsev ja mõnusalt hapu - nagu ikka rabarberile kohane. Tegin küll 28 cm läbimõõduga vormi ja ei tulnud midagi õhuke. Täitsa paras.

HeaNaine
postitatud 26.05.2011 17:23

Uskumatult hea kook, tuli ka ühel nädalavahetusel kaks korda sama kooki teha.

maiasmokk
postitatud 26.05.2011 21:32

Tõesti maitsev, juba nõutakse kordustegemsit :) Kellegi varasemast kommentaarist innustatuna tegin kahekordse täidise ja hoidsin ahjus tunnikese. Põhja ja äärte vormimise ajal jäid ääred kõrgemaks, kui täidis ulatus. Surusin need väikseks paksemaks vaoks kokku, mis küpsedes suureks ja kuldseks paisus ning minu suureks üllatuseks osade sööjate kõige lemmikumaks osaks osutus. SOOVITAN KINDLASTI

Kirsti
postitatud 27.05.2011 15:20

eile tehtud :) oli hea, kuigi mul olid juba vanemad rabarberid, nii, et nii ilus punane ei tulnud.

Riina
postitatud 27.05.2011 15:45

Nii kiidetud kook,et peab ära proovima:)

Kai Ots
postitatud 28.05.2011 14:21

Imehea kook. Täidises kasutasin tumedat muscovado suhkrut

Ester K.
postitatud 28.05.2011 14:22

See on minu lemmik rabarberikoogi retsept :P

viiner
postitatud 29.05.2011 09:19

Super hea kook tuli! Kindlasti teen veel!

Liina Mu
postitatud 29.05.2011 09:50

Tegin ja tõesti hea kook tuli!

KatAnna
postitatud 30.05.2011 11:55

Kasutasin hapukoore asemel Türgi jogurit. Rabarberi peale raputasin fariinisuhkrut. Väga hõrk ja maitsev kook.

Karolin
postitatud 31.05.2011 00:14

Proovisin ka täna seda paljukiidetud kooki. Ma oleks pidanud seda vist tsipake kauem ahjus hoidma, sest natuke jäi keskelt poolt vedel, aga ilmselt sellest, et panin niiii palju rabarbereid ja ajasid palju mahla välja, läbi oli muidu ilusti küpsenud. Panin peale tavalist ja fariinsuhkrut ja veits kaneeli. Tõesti, ka mina kiidan seda kooki takka! Hea, mõnus, pehme, hõrk..Koogil on õige nimi! :D

Ilsu
postitatud 31.05.2011 15:56

Meil eriti rabarber kaubaks ei lähe, pidi liiga hapu olema aga see kook sai küll ainult kiidusõnu.

Peter
postitatud 05.06.2011 18:39

Suurepärane kook. Raputasin koogipõhjale enne täidise valamist tükeldatud kreeka pähkleid ning vajutasin need kergelt taignasse. Pähklid andsid mõnusa lisamaitse juurde. Aga igal juhul väga maitsev kook ja retsept lisandus lemmikute hulka :)

Seakass
postitatud 02.07.2011 16:36

Kõik sööjad kiitsid ja küsisid retsepti. Seega tundub, et on väga väärt kook! :)

Jaanikaant
postitatud 06.07.2011 10:25

lihtne ja mõnus

Kristel V. P. @ Facebook
postitatud 24.04.2012 09:50

Küpsetasin seda kooki paar nädalat tagasi lausa mitu korda järjest. Väga kerge teha ja kaob meie peres imekiirelt.

Veronika
postitatud 27.04.2012 11:19

Täna tegin, mulle meeldis ka!!!! Tänan retsepti eest :)

tähenärija
postitatud 05.05.2012 10:39

Vanasti kirjutati ikka rabarber ja rabarberikook, või olen mina loll ja ajast maha jäänud?

Pille @ Nami-Nami
postitatud 05.05.2012 17:51

Tähenärijale - sõna rabarber on eesti keeles lubatud käänata nii rabarber-raberberi-rabarberit kui ka rabarber-rabarbri-rabarbrit. Minu arust on viimane oluliselt suupärasem ja minu suguvõsas on alati seda varianti kasutatud. Kellele ema, kellele tütar ;)

Plika3
postitatud 14.05.2012 16:41

Väga mõnus õhuline tainas tuli ja täidis oli ka super. Kadus laualt kiiresti. Kindlasti läheb kordamisele. Kaalun ka varianti teha täidist topeltports :)

Mia
postitatud 06.06.2012 14:40

Mina panin taignasse 1 dl odrajahu ja 2 dl nisujahu. Väga maitsev kook. Soovitan!

Retseptirikkuja
postitatud 16.06.2012 22:09

Soovitan: Kui ei taha kõva põhja või on lihtsalt kiire, võib või enne taigna tegemist täielikult ära sulatada. Huvitava maitse annab poole nisujahu asendamine rukkijahuga. Ja meela täidise saab, kui pool hapukoorest asendada Ricotta kohupiimaga.

kristi
postitatud 17.06.2012 18:36

Mulle pole kunagi rabarberikoogid maitsenud, igast erinevaid saanud elu jooksul, aga tõesti nii head kui see, pole kunagi saanud. See kohe väga hea tuli, soovitan ka soojalt seda retsepti

küpsetaja
postitatud 17.06.2012 22:31

supper...... :)

küpsetaja
postitatud 17.06.2012 22:31

aga peale raputasin hoopis kaneeli

Fänn
postitatud 06.05.2013 15:32

Megamaitsev kook! Alustasin sellega, et tükeldasin rabarberi ja panin vähese suhkru-kaneelisegu sisse imbuma. Nii vabaned ka üleliigsest vedelikust, kui lõpus rabarberid peale asetad. Ahjus hoidsin 45 min, et kindla peale välja minna. Meenutab kusjuures juustukooki rabarberitega.

Mirya
postitatud 13.05.2013 11:42

Üks parimaid rabarberikoogi retsepte. Tegin täidist topeltportsu ja hoidsin ahjus ~50 minutit. Kook tuli mahlakas ja maitsev.

Mari-Liis
postitatud 24.05.2013 09:41

Ühinen kiitjate kooriga. Kook on uskumatult maitsev ja mis eriti meeldiv - lihtne teha. Saab justkui iseenesest valmis. Põhja tainas on huvitav, pehme ja seetõttu imelihtne vormi sättida. Jahtuda tahab aga kindlasti oma tund aega, muidu on täidis veel liiga vedel ja kukub laiali, peale jahtumist aga väga mõnus. Minu isa, kes eriti magusat ei armasta, sõi endalegi märkamatult hilja õhtul suure tüki kooki ära ja küll ma sain kiita, et olen ikka igavesti osav küpsetaja :) Soovitan, soovitan, soovitan. Ja tänud imehea retsepti eest Nami Namile.

Romi
postitatud 28.05.2013 10:26

Väga hea kook, aga jube ruttu süüakse ära!

Karin
postitatud 01.06.2013 21:46

Aru ma ei saa, mida te kiidate :D Tegin ka täpselt retsepti järgi ja jäi ainult toores vedel plöga. Panin siis uuesti ahju tagasi ja alt kuumutusega proovisin vähemalt tainast söödavaks küpsetada ca tunni pärast see isegi õnnestus. Aga täidis vajus ikka laiali ja maitse poolest pole ka midagi erilist... Rabarberist saab ikka oluliselt paremaid kooke teha :)

Ave
postitatud 02.06.2013 14:03

Mina asendasin nisujahu kuna ei armasta liiga töödeldud jahu. Panin 1 dl grahamjahu, 1 dl maisijahu ja 1 dl kookosjahu:) tuli väga mônus

Anna
postitatud 03.06.2013 09:59

Minu meelest on ka palju paremaid kooke olema, see oli täitsa keskpärane :)

Iiris
postitatud 03.06.2013 10:27

Super hea, et dl on ka ära toodud, kuna siin kodus mul pole veel kaalu:) Aitäh!

Kats
postitatud 06.06.2013 17:04

Tegin siis ka täna selle koogi ära. Minu jaoks oli liiga magus ,mis siis ,et rabarber hapu . Kui aus olla, olen paremaid kooke saanud aga maitseasi ju. ;)

kasutajanimi24
postitatud 11.06.2013 19:31

Ka mina ei saa selle koogi populaarsusest aru, kogu sisu on selline vedel mögin, kuigi tegin retsepti järgi. Küpsetasin ligi 2 h, järgmiseks päevaks enam vähem tahenes. Ei tea, mina ei soovita, rabarberist saab oluliselt normaalsemaid asju teha!

Liisukas
postitatud 15.06.2013 18:24

Imehea kook, teen seda juba mitmeid aastaid. Midagi ei jää vedelaks, põhi paras ja maitse väga hea. Teen alati 2 kooki korraga, sest 1 kook süüakse minutitega ära.

Proovija
postitatud 18.06.2013 23:00

Imeliselt maitsev! Soovitan lisada ka hapukoore sisse kohupiima ja ka ilma maasikateta on maitsev! Super kook Jaanipäevaks! :)

mannu
postitatud 08.07.2013 11:25

Super mõnus rabarberikook !! :)

Jana
postitatud 23.03.2014 21:26

Tegin retsepti järgi ja taigent küll servadele ei saanud suruda, jäi ainult põhja. Eelküpsetasin põhja veidi ning siis kallasin täidise juurde (mis ON väga vedel). Kook on ahjus olnud 40min ja ikka pole tahenenud. Vanillilõhn on meeldiv ja usun et kook tuleb maitsev aga huvitav mis mul valesti läks?

phoca
postitatud 29.04.2014 21:51

Jana, ehk oli sul või liiga vedel. Ka toasooja võiga tehes jääb taigen väga pehme, peab vormi põhjale ja seintele pigem pahteldama. Paremaks käsitlemiseks on võimalik korraks taigen külmikusse panna, et natukene tahkem oleks.

Liina
postitatud 13.05.2014 15:48

Jana, äkki Sa ei hoidnud rabarberit enne suhkruga segatuna, et liigne vedelik välja tuleks? Siis võib vedel jääda.

Olga
postitatud 18.05.2014 21:02

Minule maitses, kuna hapukoort nappis, asendasin pool kogusest keefiriga ja tuli ikka õige konsistentsiga.

Mari
postitatud 19.05.2014 19:31

Mina tegin kooki gluteenivabajahuga... kook on ülimaitsev :)

Tiia
postitatud 21.05.2014 16:44

Selle koogiga on nüüd sellised lood, et kõik muud rabarberikoogi variandid võivad üldse olemata olla. Fantastiline! Mul kolm meest majas + nende sõbrad kiitsid taevani ja nüüd ma seda siis teen ja teen ja teen ... Ja loodan, et kui ma nüüd esimest korda proovin rabarberit sügavkülmutada, siis maitseb see kook täpselt sama taevalikult. Hindeks annan 10-st võimalikust punktist 12 ;)

karuott
postitatud 24.05.2014 08:16

Kui tahaksin teha suurele plaadile, kas siis tuleks koositsained korrutada 2ga ? Või vajab kook ikkagi kõrgete äärtega vormi ?

Eve
postitatud 26.05.2014 10:49

Asendasin nisujahu riisijahuga ja lisasin põhjale veidike kookosehelbeid,nii sain mõnusalt koheva ja mureda põhja.Ja kook on tõesti väga-väga maitsev:)

Silja
postitatud 06.06.2014 16:08

Väga-väga-väga hea kook. Lugesin kommentaare ja panin kohe pisut rohkem täidist sisse- 320g hapukoort, 5spl suhkrut ja 2tl vaniljesuhkrut. Muna ikka 1. Rabarberit läheb mul vähem. No heal juhul 1 korralik vars. Mulle meeldib kui pole nii palju haput. Kavatsen proovida ka vaarikate, mustikate ja õuntega :)

;)
postitatud 08.06.2014 14:24

Tavalise plaadile teen mina 1,5 taigent põhjaks ja kateks 2 või 2,5 kogust. Käed külma veega ja annab määrida küll. Võib hoida ka külmas 30 min. või natuke kauem. Täidisele võib lisada natuke jahu,taheneb kiiremini ahjus ära ;) Täna tegin rabarberi ja maasikaga ja sai supper. Olen ka täidisele lisanud kookosehelbeid ja tulemus ka supper.

siilu
postitatud 09.06.2014 11:03

Kooki on vaja kindlasti kauem küpsetada kui 30min. Vähemalt 45 min, et põhi läbi küpseks ja sisu väga vedel ei jääks. (tegu on uue ahjuga, nii et usun, et ahjus ei saa asi olla.)

Liisukas
postitatud 09.06.2014 16:41

Täpselt 30 minutit ja valmis, sisu ei ole kunagi jäänud vedel. Ega kuumalt seda kooki söödagi.

Keidy
postitatud 11.06.2014 14:03

Täidis jäi kuidagi liiga vedel.Või ainult tundub,lihtsalt kahtlen kas tahkub ära.Praegu ahjus,eks näis,mis välja tuleb:)

maiu51
postitatud 20.06.2014 20:55

Ühinen kiitjate kooriga. Hoidsin ahjus minutipealt 30 minutit, kõik balansis - ääred-põhi krõbedad, sisu hõrk. Ma ei armasta väga rabarberit, aga see kook paneb suhtumist muutma :)

Ellen (meilitsi)
postitatud 01.07.2014 09:03

Õhtust, Pille! Ma tahan Sind tänada. Tegin eile Sinu retsepti järgi rabarbrikooki ja kodused kõik kiidavad. Aga mina kiidan hoopis Sind heade retseptide eest, ja selle eest, et neid on lihtne järgida. ja ma usun, et oleks koogiretsepti ette võtnud mees või poisid, siis oleks kook ikka sama hea tulnud.

murueit
postitatud 24.03.2015 17:44

Vaatasin,et nii palju kommentaare läbi aastate! Ja leidsin täna sügavkülmast oma rabarbarid! Nii et loodan, saab sama hea nagu siin kiidetud.

Elys
postitatud 17.04.2015 18:17

Väga maitsev kook. Tegin esimesel korral rabarberitega nagu retseptis, teisel korral hoopis vaarikate ja mustikatega - igal juhul maitsev

Aet
postitatud 01.05.2015 16:03

Ja nagu igal aastal,nii ka sellel aastal esimene rabarberikook tehtud ja ikka selle hea retsepti järgi :D

Raf
postitatud 09.05.2015 18:19

Super maitsev kook! Ja nii võrd imelihtne valmistada. Soojalt soovitan teiselgi järgi proovida.

Moonika
postitatud 14.05.2015 22:04

Hõrk,nagu lubatud.Parimaid kooke.Tänud leiutajale:)

M
postitatud 18.05.2015 15:54

Mul kook 40 minutit ahjus olnud, aga ikka pole ära hangunud, panin nüüd temperatuuri vähemaks ja minuteid veel juurde, rabarberi välja ulatuvad tipud hakkasid juba mustaks minema

Kris
postitatud 18.05.2015 21:56

Tegin ka sõbranna soovitusel täna seda kooki.. ja super hea! Kindlasti teen veel :) Kiitus.

Sandra
postitatud 21.05.2015 21:08

Väga hõrk ja maitsev kook! Tuleb võtta ikka 30% hapukoor ja siis ei ole nii vedel. Järgmisel päeval maitseb veel paremini!

Leonore
postitatud 23.05.2015 19:43

Väga hea kook ja õige mis õige - järgmisel päeval maitseb veel paremini.

Karmen
postitatud 24.05.2015 09:14

Tegin seda kooki järele see viis lausa keele suust alla nii hea kook oli.

Kätlin
postitatud 31.05.2015 18:26

Kook on väga hea, järgmisel korral teeksin lihtsalt natuke rohkem täidist :)

Mex
postitatud 02.06.2015 22:12

Väga väga hea rabarberikook. Lihtne, kiire ja odav.

Maria-Kristina
postitatud 03.06.2015 15:52

Ma olin ühe aastane kui esimene kommentaar siia kirjutati. :o Ma proovin ka seda teha. :)

ene
postitatud 07.06.2015 13:35

Väga,väga maitsev. Olen nii mõndagi rabarberikooki küpsetanud,kuid see on parim.Proovige kindlasti!ļ

Merit
postitatud 18.06.2015 16:49

Tõeliselt hea ja mahlane kook. Kindlasti teen edaspidigi selle retsepti järgi.