Banaanipannkoogid

Need pannkoogid koosnevad vaid kahest komponendist - küpsetest banaanidest ja munadest. Meie pere lastele meeldis väga. Fotol olevaid pannkooke serveerisime tsipakese kaneeli ning vahtrasiirupiga. 

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

4 küpset väikest banaani

4 muna

praadimiseks õli

Valmistamine

Koori küpsed banaanid ja suru kausis kahvliga hoolikalt katki. Sega juurde munad ja klopi tainas ühtlaseks. 

Prae keskmisel või veidi madalamal kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks. Pannile tuleb lisada natuke õli ka, muidu hakkavad pannkoogid kinni ja pannkoogid võiksid olla üsna väikesed, siis püsivad kenasti koos.

PS Siin on kogused toodud neljaliikmelise pere jaoks, aga arvesta 1 väike banaan ja 1 muna sööja kohta lihtsalt :)

LISA KOMMENTAAR

Marika T @ FB
postitatud 21.06.2013 14:28

Olen katsetanud aga millegipärast mulle eriti ei meeldinud, liiga magusad.

Pille
postitatud 24.06.2013 11:06

Tegin jälle perele hommikusöögiks. Lastele meeldivad väga, mees väga ei hoolinud. Minu arust täitsa mõnusad ja kahtlemata kavalad :)

Annika Kits
postitatud 28.08.2013 12:41

Teen ikka aegajalt, kui banaanid hakkavad kätte jääma, täitsa pannkoogi moodi, lapsele ka maitsevad. Vahest tulevad kyll väga magusad (söltub banaanidest), nii et siirupiga vist ei sööks, kui on, siis vötan koogi juurde hoopis värskeid mustikaid vöi vaarikaid.

pannkoogimeister
postitatud 10.11.2013 07:50

Tõesti väga mõnusad ja kohevad, lisasin kaneeli taignale ja väga head tulid. Ei oleks uskunudki.

Kodukana
postitatud 28.01.2014 20:12

proovisime õnneks ühe banaaniga, maitseks panime suts kaneeli ka. laps ütles, et maitseb nagu praemuna banaaniga. vist rohkem ei tee...

k
postitatud 08.02.2014 19:34

mm. jube head meega.

Kata
postitatud 02.03.2014 20:11

Tegin ka neid koogikesi just. Lisasin harjumuspäraselt ka näpuotsatäie soola. Ei oska kommenteerida, kas sai parem või halvem kui ilma, sest ilma soolata pole ju teinud :) Igatahes, esimene amps oli väga võõras... Kokkuvõttes aga täitsa ok. Jahtununa paremad kui soojalt!

Kata
postitatud 02.03.2014 23:28

Mul tekkis küll küsimus valmistamisviisi kohta: miks peab praadima keskmisel või veelgi madalamal kuumusel? Mille vastu see hea on?

Pille
postitatud 03.03.2014 11:36

Kata, et ära ei kõrvetaks :) Eks Sa pead oma panni ja oma pliidi puhul vaatama, milline see kõige õigem praadimistemperatuur on - võib-olla on sul veidi vähem äkilisem pann-pliit ja võid tugevamal temperatuuril ka küpsetada.

M.
postitatud 06.03.2014 19:57

Tegin esimest korda. Tegin 2-le inimesele 3muna ja 3 banaaniga, kuna meil on majas hämmastavalt isukas inimene :D Tuli välja, maitses hästi :) Tasub veel teha :)

M
postitatud 12.04.2014 15:44

täitsa ok. Ma sõin türgijogurtiga

Agni L @ FB
postitatud 16.04.2014 11:01

Just üleeile tegin ja väga hea tuli!

Ragnar
postitatud 24.06.2014 13:36

Taignasse kaneeli, lusikas kakaod ja natuke vaniljet. Serveerida jäätisega.

Ennike
postitatud 30.08.2014 10:15

Tegin esimene kord ainult banaani ja munaga. Maitsesid, kuid olid minu jaoks liiga magusad. Järgmine kord lisasin taignasse jämedaid kaerahelbeid ja hoopis parem :) Nüüd söön neid kolme koostisosaga pannkooke üsna tihti ja osa perest koos minuga. Aitäh algidee eest!

Aniitram
postitatud 11.09.2014 15:20

Väga mõnusad! Teen kindlasti edaspidi ka!

k
postitatud 30.10.2014 20:43

Väga head, laps ei teinud üldse vahet. Ja enda käsi tavaliste pannkookide järele enam ei kisu

Jaana
postitatud 07.11.2014 14:56

Meie perele ei läinud üldse kaubaks. Ei tee kunagi enam.

Lobiseja
postitatud 08.03.2015 14:10

Meie pere sööb neid vaniljekastmega. Super, super, super!

merru
postitatud 15.04.2015 12:39

Tegin ka. Hapukuse jaoks lisasin sidrunimahla. :)