Müslid, granolad jm hommikusöögisegud; müslibatoonid

Kokkamas95
Postitusi: 781
Abikokk
2013-08-27 22:18:11
Iirise-šokolaaditükikestega müsli

http://kokkamas95.blogspot.com/

Sasha
Postitusi: 207
Abikokk
2014-10-26 16:17:44
Tegin eile elu esimesed müslibatoonid selle retsepti järgi. Kindlasti ei jää see tegu viimaseks, kuna need tulid oluliselt paremad, kui poest ostetavad. Kukalt pani kratsima retseptis soovitatud küpsetusaeg. Kuna küpsetasin paksu kihina, vaatasin retseptist, et küpsetusaeg peaks olema kaks tundi. Uudishimust käisin küpsevat massi pievalt näpuga torkimas ja pooleteise tunni pärast oli selge, et rohkem küll ei tohiks küpsetada. Äärtest jäigi mu meelest veidi kõva, keskelt paras. Järgmisel korral kas alandan temperatuuri või siis küpsetan tunni. Lõikamist pean veel arendama, et servad ilusad sirged jääksid.
Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-10-26 22:38:00
Ma tegin ka eelmisel nädalal jälle müslit, taas selle vana lemmikretsepti järgi:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16230
Nami-Nami peakokk
2014-10-30 12:19:59
Sensas ilmus selline müslibatoonide retsept: Kaer on üks paremaid toiduaineid, võitlemaks kõrge kolesteroolitaseme, südamehaiguste ja diabeedi vastu. Kaerahelbed sisaldavad beetaglükaane – kiudainet, mis puhastab artereid ja vähendab diabeedisümptomeid. Lisaks sisaldavad kaerahelbed ohtralt seleeni, magneesiumi ja kaltsiumi. 1 suur banaan 1 tass peenemaid kaerahelbeid 2 sl kakaoube (või 3 sl toorkakaopulbrit) 1 sl kookosrasva 3 sl kuivatatud aprikoose 1 sl agaavisiirupit 1 tl sidrunimahla pisut kaneeli pisut vanillipulbrit Koori banaan ja tee see kahvli abil pudruks. Jahvata kakaooad kohviveskis tükiliseks puruks. Tükelda kuivatatud aprikoosid. Kui kookosrasv on tahke, siis soojenda see. Sega kõik koostisained suures kausis läbi, kuni saad ühtlase massi. Vooderda u 17 x 17 cm anum küpsetuspaberiga ja aseta segu sellele. Aja segumass käsitsi või labidakese abil ühtlaselt laiali, kata ka pealt küpsetuspaberiga ning patsuta kätega siledaks. Aseta jahedasse ja lase taheneda. Maitse saab veelgi mõnusam, kui jätad segu külmikusse terveks ööks. Kui sul on kiire, võid segu aga tunnikeseks sügavkülma pista. Lõika tahkunud segu parajateks batoonideks ja säilita külmkapis. Energiabatoonid säilivad jahedas kuni nädala ning on ideaalseks vahepalaks nii koolis kui tööl, mõnusaks hommikuampsuks või hoopis tervislikuks magustoiduks.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

tunexdore
Postitusi: 3
Kokaõpilane
2014-11-15 15:49:50
Pille:
Ma tegin ka eelmisel nädalal jälle müslit, taas selle vana lemmikretsepti järgi:
Isver kui maitsev näeb välja

Voodipesu

Marit
Postitusi: 310
Abikokk
2015-03-05 00:02:47
Tegin täiesti suhkruvaba müslit, kus magustajal banaani-datlipüree.

Magusad fotod

Rebane
Postitusi: 662
Abikokk
2015-10-09 20:11:12

Tegin porgandimüslit, väga maitsev sai. Vedelikuna kasutasin Rimis müüdavat Fruitlandi porgandimahla, hea maheda maitsega ja päris suure porgandisisaldusega.

 

Jazzino. teen. naudin.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >