Kiire koorene vokiroog, mida võib serveerida liha ja/või riisiga. Kasuta näiteks šampinjone ja/või austerservikuid.
200 g austerservikuid või šampinjone
2 sibulat
1 sl õli
1-2 sl veiniäädikat
1 tl riivitud ingverijuurt või küüslauku
2 dl 10% rõõska koort
0.5 tl soola
musta pipart
hakitud maitserohelist
Lase vokkpannil õli kuumaks, lisa tükeldatud sibulad ja seened. Kuumuta segades 2-3 minutit.
Lisa veiniäädikas, ingver või küüslauk, koor, sool ja pipar. Hauta aeg-ajalt segades 2-3 minutit.
Sega liha ja/või riisiga. Retsept on pärit 100 rooga sarja raamatust "Wok-toidud" (2002, Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves). Pildi tegi Juta Kübarsepp.
Seene-sibulawok
Kiire koorene vokiroog, mida võib serveerida liha ja/või riisiga. Kasuta näiteks šampinjone ja/või austerservikuid.