Seene-sibulawok

Kiire koorene vokiroog, mida võib serveerida liha ja/või riisiga. Kasuta näiteks šampinjone ja/või austerservikuid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

200 g austerservikuid või šampinjone

2 sibulat

1 sl õli

1-2 sl veiniäädikat

1 tl riivitud ingverijuurt või küüslauku

2 dl 10% rõõska koort

0.5 tl soola

musta pipart

hakitud maitserohelist

Valmistamine

Lase vokkpannil õli kuumaks, lisa tükeldatud sibulad ja seened. Kuumuta segades 2-3 minutit.

Lisa veiniäädikas, ingver või küüslauk, koor, sool ja pipar. Hauta aeg-ajalt segades 2-3 minutit.

Sega liha ja/või riisiga.

Retsept on pärit 100 rooga sarja raamatust "Wok-toidud" (2002, Lia Virkus, Angeelika Kang, Harri Ilves). Pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR