Krõbedad juustusaiad

Munavalge lisamine kuumade ahjuvõileibade kattele teeb katte mõnusalt mahlaseks ja õhuliseks.
Krõbedad juustuvõileivad maitsevad hästi niisama kui ka supi kõrvale.

Kogus
kahele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 viilu röstimiseks sobivat saia või leiba

määrimiseks võid

Juustukate:

1 suure muna valge

75 g riivitud Mozzarella vm hästisulavat juustu

hakitud värsket tilli

Valmistamine

Klopi munavalge vispliga kergelt vahule, sega juurde riivitud juust ja hakitud till.*
Määri saiaviilud võiga, laota peale juustukate.
Küpseta 220-kraadises või grillahjus, kuni kate on kergelt kuldne.

Fotol on krõbedad juustusaiad punase sibulasupi lisandiks.

* Soovi korral maitsesta soola-pipraga, aga arvesta sellega, et juust on ise soolane ja till on väga hea soola aseaine. Mina ei lisa kumbagi.

LISA KOMMENTAAR