Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Grillitud seasüda

Seasüda ei sobi sugugi ainult hautistesse. Peale lühikest marineerimist õli-veini-ürtide segus piisab ka kiirest kuumutamisest grillpannil.

Sega kausis õli, vein, hakitud küüslauk ja ürdid. Maitsesta soola ja pipraga.
Vajadusel puhasta seasüdamed soontest, kelmetest ja rasvast.* Lõika umbes 7-8 mm paksusteks viiludeks. Pane kaussi, sega hoolega läbi ning lase umbes tund aega maitsestuda. (Võib ka kauem).
Kuumuta grillpann hästi tuliseks. Prae marineeritud südameviilud mõlemalt poolt kuldpruuniks.

* Meie kasutasime Saaremaa Lihakombinaadi juba puhastatud seasüdameid.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Praadimine
  • Sealiharoad
  • Liharoad
  • Rupskid ja subproduktid


Kommentaarid:

(10.08.2009 9:42:11)
Ja jumet andis asjale ka pisuke balsamicotilgake.
Mann

Kommenteeri