Rukkihelbemüsli

Röstitud krõbe müsli rukkihelvestest ja kuivatatud põhjamaistest marjadest.
Serveeri jogurti või kohupiimakreemiga.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

300 g rukkihelbeid

85 g fariinsuhkrut (1 dl)

2 sl oliiviõli

100 g kuivatatud jõhvikaid

1 dl kookoshelbeid

Valmistamine

Sega omavahel rukkihelbed, fariinsuhkur ja õli. Laota segu ühtlase kihina ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit, kuni helbed on veidi kuldsed. Ära kõrveta!! Sega küpsetamise ajal paar korda.
Võta ahjust välja ja lase veidi jahtuda. Sega juurde kuivatatud jõhvikad ning kookoshelbed.
Säilita õhukindlas karbis.
LISA KOMMENTAAR