Tuunikalamääre saiaviiludele

Lihtne soolane suupiste, sobib nii kreekerküpsistele ja krõbedatele saiaviiludele määrimiseks kui ka köögiviljakangide dippimiseks.

Kogus
5 dl
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

1 veega tuunikalakonserv (200/150 g)

200 g maitsestamata toorjuustu

2 dl paprikatäidisega oliive

2 küüslauguküünt

1 sl sidrunimahla

1 dl hakitud värsket basiilikut

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

viilutatud pikka saia

nacho maisikrõpse

kreekereid ja soolaküpsiseid

kangideks lõigatud porgandit

ja kurki

Valmistamine

Nõruta tuunikala, suru kahvliga katki. Lisa toorjuust, hakitud oliivid ja küüslauk. Maitsesta.
Serveeri kreekerküpsiste ja saiaviiludega, samuti võid kasutada seda dipikastmena.

Soome Valio retsept (Tonnikalatapenade)
LISA KOMMENTAAR