Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Maitsev kanakuskuss harissaga

Kergelt vürtsikas kuskuss kana ja kirsstomatitega. Kõrvale paku nt kurgi-jogurtiraitat ehk mõnda külma kastet.

kuuele
Lõika kana(kintsu)fileed ribadeks. Sega kausis jogurt ja harissa ning lisa kanaribad. Sega hoolega, siis kata kauss nt toidukilega ning pane kana tunniks ajaks külmkappi maitsestuma.

Valmista kuskuss. Kuumuta potis vesi, sool ja õli keemiseni. Tõsta pott tulelt, sõrista juurde
kuskuss, segu pidevalt segades. Kata pott kaanega ning lase 2-3 minutit paisuda. Siis tõsta pott uuesti tulele, lisa või väikeste tükkidena ning kuumuta segades 2-3 minutit, kuni või on sulanud. Tõsta pott tulelt ja hoia soojas.

Kuumuta väike pann hästi tuliseks. Lisa veidi õli, siis kirsstomatid ja maitsesta soola-pipraga. Kuumuta paar-kolm minutit, kuni kirsstomatid on kuumenenud. Lisa kuskussile (segama ei pea).

Võta suur pann ning lisa kanaribad koos jogurti-harissamarinaadiga. Kuumuta keskmisel kuumusel 7-8 minutit, kuni kanaribad on läbi küpsenud. Kalla kanaribad koos läbikuumutatud marinaadiga kuskussile.

Sega kuskuss õrnalt läbi, siis lisa koriandrilehed ja hakitud talisibul. Serveeri.

KASUTASIN: Danone Activa maitsestamata jogurtit, Belazu Rose Harissa't (kallim, aga nüansirohkem; sisaldab roosiõielehti), pastaZARA kuskussi.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Hautamine
  • Linnuliharoad
  • Riis ja tangud
  • Maroko


Kommentaarid:

(27.02.2009 10:09:31)
Väga hea söök oli. Kuna ma poest harissat ei leidnud, tegin punase curry pastaga. Sööjad kiitsid :).
kodukanake
(6.03.2012 14:36:10)
Peale pikka otsimist sain harissa piprapoest kätte.Tundub ,et ma sain omale uue lemmik toidu .
P

Kommenteeri