See vürstikas kuskuss sobib hästi marokopäraste põhiroogade (nt lamba-tagine) lisandiks. Kuna kuskussisalat on maitsev nii soojalt kui ka jahtunult, siis sobib see hästi ka nn rootsi lauale.
Kalla kuskuss kuumakindlasse kaussi, sega juurde õli ning harissaga segatud kuum köögiviljapuljong. Sega läbi ja kata kauss taldrikuga, jättes kuskussi viieks minutiks paisuma.
Lisa hakitud talisibul ja münt ning poolitatud kirsstomatid*.
Kalla juurde sidrunimahl ning sega kahvliga ühtlaseks.
* Kui kirsstomatid on maitsvad ja küpsed, siis lisa need niisama. Kahvatumad tomatid võid enne kuumal pannil koos vähese soola ja suhkruga kiiresti läbi praadida.
Harissa-kuskuss (kuskussisalat)
See vürstikas kuskuss sobib hästi marokopäraste põhiroogade (nt lamba-tagine) lisandiks. Kuna kuskussisalat on maitsev nii soojalt kui ka jahtunult, siis sobib see hästi ka nn rootsi lauale.