Mango-banaanikokteil

Kiire ja värskendav suvine puuviljakokteil apelsinimahlaga.

Kogus
1 liiter
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
5 minutit
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

1 keskmine mango

1 banaan

5 dl apelsinimahla

ohtralt jääd kuubikutena

Valmistamine

Lõika mango pooleks, eemalda koor ja lõika viljaliha kuubikuteks. Koori ja tükelda banaan.

Pane kõik ained kannmikserisse ja püreesta ühtlaseks paksuks joogiks.

Säilita külmkapis, tarbi valmistamise päeval.

Veelgi kiirem versioon: võta värske mango asemel 250 g külmutatud mangotükke.

Retsept on briti ajakirjast BBC Good Food (August 2008, Mango & banana smoothie). PIldi tegi KOOGI KATA.

LISA KOMMENTAAR

Koogi Kata
postitatud 07.05.2010 16:01

Väga mõnus hommikusöögi juurde.

05.02.2013
postitatud 05.01.2013 17:08

apelsinimahla panen järgmine kord natuke vähem

h-m
postitatud 23.03.2017 12:27

Mina tegingi üsna vähese apelsinimahlaga - pressisin ise 2 apelsinist, umbes 2 dl ilmselt - tuli mõnusalt paks ja kreemine aga siiski kergesti tarbitav smuuti, päris magus ka kuna mango oli mõnusalt küps.</br> Kuna jääd ei lisanud ning apelsinimahl oli pigem punakas, tuli segu ka ilusalt oranzhikaskollane. Et mahla sai vähem pandud, tuli koguseks ilmselt umbes 4 klaasitäit.</br>