Toskaana munaroog valmib küll aeglaselt, aga see on väga lihtne ja väga maitsev roog. Kasuta võimalikult kvaliteetset tomatikonservi. Kui pakud kõrvale nisuleiba, siis saad lihtsa, aga toitva eine.
Toskaana munaroog valmib küll aeglaselt, aga see on väga lihtne ja väga maitsev roog. Kasuta võimalikult kvaliteetset tomatikonservi.
Kui pakud kõrvale nisuleiba, siis saad lihtsa, aga toitva eine.
3 sl oliiviõli
1 suur hakitud sibul
400 g purk konservitud purustatud tomateid
4 muna
soola ja musta pipart
Kuumuta oliiviõli paksupõhjalises potis mõõdukal tulel. Lisa hakitud sibul ning kuumuta umbes 6 minutit, kuni sibulad muutuvad klaasjaks.
Lisa purustatud tomatid, maitsesta vähese soola-pipraga ning kuumuta tasasel tulel aeg-ajalt segades umbes 30 minutit, kuni vedelik on aurustunud.
Löö munad tomatisegu peale katki ning kuumuta keskmisel tulel pidevalt puulusikaga segades umbes 3 minutit, kuni munad on hüübinud.
Maitsesta, tõsta taldrikule ja serveeri kohe.
Retsept mugandatud siit. Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.
see on mu mehe lemmik hommikusöök...
Väga mõnus õhtu- või hommikusöögiks. Ainult sibula jätsin ära, sest ilma tundub parem. Maitse asi.
Meie pere jaoks oli punakas munaroog välimuselt võõras, aga maitse oli päris hea.
Mulle maitses! Selline teistmoodi munaroog, mis ei maitse ainult muna järgi- seega vahelduseks väga hea!
Toskaana munahüüve
Toskaana munaroog valmib küll aeglaselt, aga see on väga lihtne ja väga maitsev roog. Kasuta võimalikult kvaliteetset tomatikonservi.
Kui pakud kõrvale nisuleiba, siis saad lihtsa, aga toitva eine.