Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Ahjukartulid köömnetega vegetaarroog

Serveeri köömnetega küpsetatud kartulipoolikuid lisandina mõne põhiroa kõrvale (jätkub neljale) või dipi küpsetatud kartulisektoreid hapukoore sisse (siis piisab kuuele).

neljale kuni kuuele
Pese kartulid hästi puhtaks ja lõika koorega kartulid (pikkupidi) pooleks või neljaks. Määri lõikepinnad õliga ja maitsesta meresoola ja köömnetega.
Lao kartulid ahjuvormi või -pannile, lõikepind ülalpool.
Küpseta 200kraadises ahjus umbes 35-45 minutit, kuni kartulid on seest pehmed ja pealt krõbedad.

NB! Mina olen kasutanud punasekoorelist kartulisorti "Laura" - küpsevad kiiresti, säilitavad kenasti kuju, on hea maitsega ja seest hästi kollased.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Küpsetamine
  • Aedviljaroad


Kommentaarid:

(3.12.2008 8:59:52)
Väga maitsvad!
zoozi
(8.12.2008 21:53:09)
paningi kartulid pannile, siristasin neile veidi õli, raputasin soola ja köömneid, lappisin peale veidi toorsuitsupeekonit ja 200 juures olid nad mul ahjus 45 minti. Väga head tulid. Ma vist lihtsamat sööki polegi teind :)
Kajakas
(14.12.2008 20:37:26)
eriti suured tänud Laura vihje eest, tõeline maitseelamus!
siuu
(21.12.2008 10:45:30)
Kartulid sobisid oivaliselt ahjus küpsetatud liha kõrvale! Väga lihtne teha ja väga maitsvad!
Aniitram
(28.02.2009 17:24:19)
Täitsa head, aga mul tulid kuidagi kuivad - oleks võinud vist korralikumalt võid/õli peale määrima!
Liisbet
(27.11.2009 14:11:52)
mina lasen kõigepealt fooliumi alla kartulitel pehmeks küpseda, siis eemaldan fooliumi ja lasen neil krõbedaks minna.
mõned küüslaugu küüned olen ka lisanud.
väga maitsvad ja lihtne valmistada. isegi lapsed armastavad seda toitu.
zuzz
(7.12.2010 14:56:51)
Head kartulid, aga järgmine kord köömneid ei paneks
Hexy

Kommenteeri