Ungaripärane kartulihautis

Ka kõige tavalisematest ainetest saab teha maitsva ja mahlaka pajaroa. (Krumplileves)

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

8-10 kartulit (u 900 g)

2 sibulat

1 roheline paprika

2 sl võid või margariini

3 dl vett

1 köögiviljapuljongikuubik

0,5 sl köömneid

2 tl paprikapulbrit

hakitud värsket peterselli või murulauku

Valmistamine

Koori kartulid ja lõika need poole sentimeetri paksusteks viiludeks. Koori ja haki sibulad. Pese paprika, eemalda sellest seemned ning lõika paprika ribadeks.

Kuumuta potis rasvaine. Lisa kartul, sibul ja paprika ning kuumuta mõned minutid.

Lisa potti sool ja maitseained. Kalla peale köögiviljapuljong. Hauta rooga tasasel tulel umbes 20 minutit.

Serveeri koos hakitud maitserohelise ja külma hapukoorega. 

Nipid ja soovitused:

  • Toit saab toekam ja täitvam, kui sellele lisada vorstikuubikuid. 

Allikas: Kiiresti ja Maitsvalt retseptikaardid (4:26), veidi kohendatud.

LISA KOMMENTAAR

Monika
postitatud 25.03.2010 15:38

Pettusin, sest minu silmis oli tegu kartulikuubikutega punakas leemes. Ei pakkunud erilist maitseelamust.