Laota umbes pool kookoshelvestest küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning rösti 160kraadise ahju keskosas kuldseks (umbes 7 minutit). Lase jahtuda.
Haki valge šokolaad ning sulata kuumaveevannis. Sega juurde kuumutatud kookospiim, ülejäänud (röstimata!) kookoshelbed ning kookosliköör. Pane vähemalt 3 tunniks külmkappi tahenema.
Võta teelusikaga tahenenud šokolaadisegu ning vormi trühvliteks. Veereta röstitud kookoshelvestes.
Pane paberist kompvekivormidesse ning säilita kinnises karbis külmkapis.
Retsept on pärit Austria ajakirjast "GUSTO: Das Österreichische Kochjournal" (2/2008, Kokos-Trüffel). Pildi tegi ZOOZI.
Kookostrühvlid
Kookoshelveste, kookospiima ja kookoslikööriga valmistatud magusad valge šokolaadi trühvlid.