Paneeritud kuuseriisikad

Paneerimiseks sobivad suuremad lamedapoolsed seenekübarad.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

suuremaid kuuseriisikaid või porgandriisikaid

nisujahu

muna

soola ja musta pipart

praadimiseks võid või õli

Valmistamine

Puhasta seenekübarad, eemalda seentelt jalg.  Klopi muna(d) lahti, maitsesta soola-pipraga.

Kasta seenekübarad esmalt jahu sisse, siis lahtiklopitud ja maitsestatud muna sisse.

Prae kuumas võis või õlis mõlemalt poolt 3-4 minutit, kuni seenekübarad on kaunilt kuldpruunid.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 09.08.2020 12:52

Väga maitsev.