Avokaadopasta

Serveeri seda avokaado-majoneesipastat dipikastmena või grillitud/praetud kala/kana kõrvale.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

2 küpset avokaadot

0.5 dl maitsestamata jogurtit

0.5 dl majoneesi

soola

veidi tšillikauna või Tabascot

1 küüslauguküüs

1 sl sidrunimahla

Valmistamine

Lõika avokaadod pikuti pooleks, eemalda kivi ja koor ning peenesta viljaliha kahvli abil. Sega juurde ülejäänud ained.

Retsept on Soome ajakirjast Ruokamaailma (Avokadotahna), pildi tegi UDUVIHM.

LISA KOMMENTAAR

uduvihm
postitatud 20.10.2011 16:04

Mõnus vaheldus tavapärastele avokaadotükikestele, mis on laimi või sidruni mahlaga üle piserdatud. Sobib hästi kanafilee kõrvale, kuid ka niisama paksema kihina leivaviilu peale.