Suitsuforellipasteet

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

150 g külmsuitsuforelli või suitsulõhet

125 g kodujuustu

1.5 dl maitsestamata jogurtit

1 sl (kuhjaga) riivitud mädarõigast

0.5 sidrunit

purustatud musta pipart

Valmistamine

Pane suitsuforell, kodujuust, jogurt ja mädarõigas köögikombaini ning töötle ühtlaseks. Pane segu kaussi, lisa sidrunimahl, maitsesta pipraga.

Kata toidukilega ning pane paariks tunniks külmkappi maitsestuma.

Serveeri röstitud saiaviilude või näkileibadega.

Retsept on briti ajakirjast Tesco Recipe Magazine (Smoked trout pate). Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Ilse Metsamaa.

LISA KOMMENTAAR

Ilse
postitatud 06.07.2020 11:00

Sai hea ja maitsev!