Halvaa-piparkoogijäätis

Jõuluaega sobiv jahutav magustoit vanillijäätisest ja vanillihalvaast.

Kogus
kaheksale
Valmistusviis
Sügavkülmutamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

2 dl 35% rõõska koort

1 l vanillijäätist

150 g vanillihalvaad

10 piparkooki

Serveerimiseks:

8 piparkooki

siirupit

Valmistamine

Vahusta rõõsk koor.

Mikserda teises kausis vanillijäätis pehmeks, lisa peenestatud halvaa ja piparkoogid. Sega juurde vahukoor.

Kalla segu silikoonvormidesse või toidukilega vooderdatud portsjonvormidesse.
Pane vähemalt paariks tunniks sügavkülma.

Kummuta jäine magustoit piparkookidega kaetud lauale, serveerimisel nirista peale veidi siirupit.

Retsept on soome ajakirjast Ruokamaailma (12/2005, Piparkakku-halvajäädyke), pildi tegi KOKKAMAS95.

LISA KOMMENTAAR

Kokkamas95
postitatud 23.01.2012 20:09

Lihtne ja mõnus!