Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Pekanipähklikook vegetaarroog

Ameeriklased söövad novembri viimasel neljapäeval, tänupühade ajal, tihti pekanipähklikooki. Siin on veidi ebatraditsioonilisem versioon antud koogist, kus eelküpsetatud põhjale on pandud šokolaadi-ganache. Kook on tugeva šokolaadimaitsega, nii et sellest jagub paljudele.

kaheteistkümnele
PÕHI: Sega köögikombainis toasoe või, jahu, suhkur, sool puruseks. Lisa muna, sega paar korda ja siis suru tainas käte abil ühtlaseks. Suru tainas võitatud lahtikäiva 24 cm koogivormi põhjale. Küpseta 200kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni koogipõhi on kuldne ja läbinisti küps.

TÄIDIS:
Sulata fariisuhkur ettevaatlikult praepannil, lisa hästi jämedalt hakitud pekanipähklid. Kuumuta, kuni suhkur on karamellistunud ja pähklite külge hakkab.

Kuumuta rõõsk koor peaaegu keemiseni, lisa tükeldatud šokolaad. Lase šokolaadil tasakesi sulada, siis sega ühtlaseks. Sega juurde toasoe või ning karamellistatud pähklid.

Kalla täidis eelküpsetatud põhjale, (kaunista mõnede karamellistatud tervete pähklitega soovi korral) ja lase tordil enne serveerimist külmkapis 3-4 tundi hanguda.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Dessert
Küpsetamine
Tänupühad
  • Magusad küpsetised ja tordid
  • USA


Kommentaarid:

kommentaarid puuduvad,ole esimene

Kommenteeri