Lihtne tomatisupp

Kogus
neljale
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

750 g tomatit

2 tk küünt küüslauku

1 tk sibulat

2 sl oliiviõli

1 l heledat puljongit

veidi värsket punet

1 dl maitsestamata jogurtit

soola

musta pipart

Valmistamine

Lõika tomatid neljaks, kuumuta neid koos hakitud sibula ja küüslauguga oliivõlis.
Lisa puljong ja pune ning hauta 10-15 minutit.
Sega hoolega ning kurna läbi sõela.
Kuumuta supp keemiseni ning maitsesta soola ja pipraga.
Serveerides tõsta igale supiportsule peale 'jogurtisilm', millesse on segatud hakitud punet ning maitseks soola ja pipart.

Retsept on Taani ajakirjast Alt for Damerne (1/1996)
LISA KOMMENTAAR