Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Grillitud kanamaksavardad

Hõrgud grillitud kanamaksavardad õli-mee-šerrimarinaadis.

neljale
Tõsta kanamaks eelmisel päeval külmkappi sulama.
Nõruta sulanud kanamaks hoolega, lõika maksatükid pooleks.
Sega marinaadiained omavahel, kalla kanamaksale. Lase vähemalt pool tundi maitsestuda.
Grilli kanamaksavardaid kuumade süte kohal või siis 200-kraadise ahju ülaosas umbes 5 minutit aeg-ajalt keerates. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri sinihallitusjuustu-melonisalatiga.

Retsept on mugandatud Soome ajakirjast Apu 14.3.2004
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Küpsetamine
  • Kastmed ja marinaadid
  • Linnuliharoad
  • Rupskid ja subproduktid
  • Hispaania


Kommentaarid:

(2.07.2010 15:04:53)
Vardad küpsesid ka tavalisel õuegrillil kiiresti. Maks oli pehme ja hea. Vajavad maitsestamist soola ja pipraga.
Üllekas
(2.08.2010 12:48:59)
me nädalavahetusel tegime seda, oli häää
Mann

Kommenteeri