Rulli lehttainas 24x24cm suurusele ahjuplaadile ja määri pealt munaga. Tee ülejäänud tainast ääred, et rabarbrimass küpsemise ajal välja ei nõrguks. Pane 20 minutiks külma.
Sulata potis mesi, lisa rabarbritükid, suhkur ja kaneel. Kuumuta 20 minutit ja lase seejärel veidi jahtuda.
Torgi lehttainasse kahvliga augud ja küpseta 200kraadises ahjus 10–15 minutit.
Purusegu jaoks haki toasoe või ja jahu ning lisa suhkur. Mandlikreemi jaoks vahusta toasoe või suhkruga, lisa sidrunikoor ja lahtiklopitud muna. Sega hulka jahvatatud mandlid ja jahu ning määri kreem eelküpsetatud põhjale.
Kata jahtunud rabarbriseguga ning raputa peale purusegu.
Küpseta 200kraadises ahjus 40 minutit.
Retsept on Pere ja Kodu lisalehest "Pereköök"
Rabarbrikook mandlikreemiga
Mure lehttainakook, millele mesi ja rabarber annavad mõnusalt hõrgu maitse.