Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Sametine sibulasupp vegetaarroog kiirtoit

Sametine ja mahe sibulasupp sobib hästi kergeks õhtusöögiks.

neljale
Lõika sibul viiludeks ja hauta sibulaviilud võis pehmeks, ära pruunista (selleks kulub 10-15 minutit). Lisa poole hautamise ajal suhkur. Püreesta praetud sibul saumikseriga peeneks - mida vähem tükke jääb, seda maitsvam supp on.
Lisa puljong, kuumuta keemiseni.
Lisa rõõsa koorega segatud jahu ja keeda, kuni supp läheb veidi paksemaks.
Maitsesta vajadusel soola ja valge pipraga.
Serveerimisel puista supile riivjuustu ja röstitud saiakuubikuid.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Eelroog/kerge eine
Keetmine/kuumutamine
  • Supid
  • Aedviljaroad
30 minutit


Kommentaarid:

(10.02.2009 18:17:36)
väga hea supp!!!
kätz
(21.03.2009 18:32:57)
... ehk mida teha siis, kui kodus on sibulaid ja juustu. Sametine sibulasupp sobib sel juhul ju väga hästi ja maitseb ka. Sibulatest saab uskumatult mõnusaid toite.

Sussi
(24.03.2009 14:32:47)
Väga hea supp ja lihtne valmistada. Poest vaja vaid koor tuua.
Pinnu
(8.09.2009 12:20:21)
Üllatavalt maitsev sibulasupp :)
Cephalonia
(6.03.2010 16:47:41)
Supp oli päris hea maitsega.
Ssille
(17.04.2010 19:35:12)
Nii hea supp sai! :)
Panin 2 sl jahu, nii oli meie maitsele paraja paksusega.
Dee
(23.10.2013 22:44:08)
Mina tegin hiljuti seda sibulasuppi. Polnudki varem teinud ja jäin tulemusega väga rahule, sibulale tuleb küpsedes mõnus magus alatoon.
Pille

Kommenteeri