Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Jõuluhõnguline siga porruga ehk porru-rosinaliha kiirtoit

Jõuluhõnguliseks teevad selle seafilee rosinad, kaneel ja ingver. Veidi omapärane, aga väga maitsev viis seafilee valmistamiseks.

neljale
Lõika seafilee paksudeks viiludeks ning porru juppideks või seibideks. Maitsesta liha soola ja pipraga ning pruunista pannil võis. Tõsta lihatükid kõrvale.
Prae porrutükid pannil olevas võis.
Lisa rõõsk koor, vasikalihapuljongikontsentraat, ingver, kaneel, sojakaste ja rosinad. Kuumuta.
Lisa lihalõigud ning kuumuta 4-5 minutit.
Serveeri keedetud kartulitega.

Retsept on mugandatud rootsi ajakirjast Arlaköket (5/2002, Gryta med julens kryddor).
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Põhiroog
Hautamine
Jõulud ja aastavahetus
  • Sealiharoad
  • Aedviljaroad
  • Rootsi


Kommentaarid:

(10.12.2009 7:30:18)
Väga hea oli. Mees ütles, et kohe kuradi hea :D
Zoozi

Kommenteeri