Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Kleepjad magusad kanatiivad

Nigel Slateri retseptiidee, kus kanatiivad on maitsvas sinepi-mee-sidruni-küüslaugumarinaadis.

kahele kuni kolmele
Eemalda kanatiibadelt tiivaots ning lõika ülejäänud tiib kaheks (vt fotot). Aseta ühekordse kihina väiksemasse ahjuvormi.
Sega sinep, mesi, sidrunimahl, purustatud küüslauk, pipar ja sool.
Kalla segu kanatiibadele ja sega hoolega läbi. Lase vähemalt 30 minutit, soovitavalt umbes 2 tundi maitsestuda. Keera kanatiibu marinaadis aeg-ajalt.
Küpseta 220-kraadises ahjus umbes 30 minutit, korra kanatiibu ringi pöörates, kuni kanatiivad on küpsed, tumedad ja hästi kleepuvad.
Serveeri värske salatiga (nt kurk, mungoaidandid jms).

Nigel Slateri retsept ilmus ajalehes Observer (10.8.2003, Sweet and sticky chicken wings), veidi mugandatud.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Suupiste
Küpsetamine
  • Suupisted
  • Linnuliharoad


Kommentaarid:

(18.02.2010 17:00:08)
Need olid tõeliselt head väikesed suutäied, mõnusalt kleepjad ja magusad, nagu retsepti nimigi lubab.
Liina
(15.07.2012 14:14:57)
Väga maitsvad,ikka ja jälle palutakse teha.
madleen

Kommenteeri