Üleküpsetatud lihalõigud

Samal moel võib üle küpsetada ka ahjupraelõike, hakk-kotlette või keeduvorstiviile.

Ühele sööjale arvesta 100-125 g pehmet või 150-200 g kondist liha.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

400 g vasikaliha või taist sealiha või veisefileed

praadimiseks rasva

soola ja musta pipart

2 tomatit või 1 sl kontsentreeritud tomatipastat

150-200 g juustu

Valmistamine

Lõika liha õhukesteks viiludeks, vasarda ja vormi ümmargusteks lõikudeks.
Prae kuumas rasvas mõlemalt poolt pruuniks. Maitsesta soola ja pipraga.
Aseta lihalõigud ahjupannile, pane peale tomativiilud või tomatipasta ja kata õhukeste juustuviiludega.

Küpseta kiiresti kuumas ahjus, kuni juust hakkab sulama ja on pealt veidi pruunistunud.

Serveeri toorsalatiga.

Retsept on ajakirjast "Nõukogude Naine" :)

LISA KOMMENTAAR