Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Kergelt karrine kartuli-kurgisalat vegetaarroog

Sobib liharoogade juurde, ent ka niisama söömiseks. Mõnus ja lihtne vaheldus Eestis nii populaarsele kartulisalatile.

neljale
Haki kurk väiksemateks kuubikuteks, pane sõelale, puista peale julgelt soola ja lase 15-30 minutit nõrguda. (See pole hädavajalik etapp, ent jätab kurgitükid mõnusalt krõmpsuks, samuti ei muutu salat nii kiiresti vesiseks.)
Keeda ja koori kartulid. Lase jahtuda, siis lõika vastavalt soovile kas suuremateks või väiksemateks tükkideks.
Sega kõik kastmeained (võid lisada veidi kurkumat, siis saad värvikama kastme). Lisa kastmele tükeldatud kartulid ja kurk.

Mina kasutasin kaunistuseks kurgirohuõisi.

Retsept on mugandatud ühest Taani naisteajakirjast.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Suupiste
Segamine
  • Salatid
  • Aedviljaroad
  • Taani


Kommentaarid:

(17.04.2010 10:52:58)
Sobib superhästi liharoogade juurde ;)
Eeke
(18.08.2013 9:58:20)
Tore teistmoodi salat. Kindlasti teen ka teinekord...siis ehk lisan veel midagi... Õuna? mingit lihalist?
:-)
Kardemon

Kommenteeri