Koori õunad - õunad söö ära või pane koogi sisse, koored hoia alles. Pane õunakoored suure purgi sisse, siis kalla peale burbooni viski. Pista purki veel kaneelikoor ja nelgiterad.
Kata purk kinni. Lase joogil mõned päevad toatemperatuuril seista, aga eemalda kaneelikoor ja nelk 1-2 päeva pärast. Nädala pärast kurna õunakoored välja.
Säilita õunakooreburbooni jahedas (nt külmkapis), kus see peaks säilima mõned nädalad kenasti.
Algne idee on Tara Duggan'i raamatust Root to Stalk (Ten Speed, 2013). Tara soovitas seda serveerida jääkuubikutega täidetud viskiklaasist, valada peale veidi ingveriõlu ja maitsestada laimimahlaga.
Õunaviski
- ehk õunakoortega maitsestatud burbooni viski :)
Kasuta kindlasti mahedalt kasvatatud koduaia õunu!!!