Registreeri kasutajaks
Otsing

Tagasi...

Pikantne sibulamoos vegetaarroog

Palsamiäädikaga maitsestatud sibulamoos sobib hästi nii juustude kui ka grillvorstide kõrvale. Kui sibulamoos kena purgi sisse panna, siis sobib hästi ka jõulukingituseks. Moosi võib teha nii punaste kui ka tavaliste sibulatega.

Koori sibulad, lõika pikuti pooleks ja seejärel õhukesteks viiludeks.
Sega paksupõhjalises potis õli, sibulaviilud ja suhkur. Hauta tasasel tulel 15 minutit, kuni sibul hakkab pehmenema. Sega pidevalt, et sibul põhja ei kõrbeks.
Lisa palsamiäädikas ja sool ning hauta tasasel tulel, kuni sibul on pehmenenud ja vedelik aurustunud (see võib võtta kuni tund aega). Sega aeg-ajalt.

Pane purkidesse ja säilita jahedas.

NB! Seda marmelaadi valmistasin ka Terevisiooni saates 28. novembril 2011. Videoklippi näete siin.
© NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
Lisand
Hautamine
  • Aedviljaroad
  • Vegan-toidud


Kommentaarid:

(16.03.2010 16:15:48)
Nii hea!
E
(28.10.2012 12:59:22)
Kasutasin punaseid sibulaid, lisasin veel rosmariini ja kaneeli. Lõhn on suurepärane, maitset veel ei tea, peab jahtuma...
Äss

Kommenteeri