Kataifi-tainas krevetid

Kataifi tainaniitidesse mässitud ja praetud krevetid.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

350 g tooreid hiidkrevette

100 g kataifi-tainast

1 muna

paar näpuotsatäit tšillipulbrit

soola

sörts vett

Valmistamine

Vajadusel sulata, koori ja puhasta krevetid. 

Löö muna kaussi, lisa tšillipulber, sool ja u 1 tl vett. 

Kasta krevetid ühekaupa tainasse, seejärel keri paar kataifi-taina riba ümber iga kreveti.

Praadimiseks kuumuta pannil õli ja prae krevette 1-2 minutit mõlemalt poolt, kuni krevetid on värvi muutnud ja tainas kenasti krõbe ja kuldne. 

Serveeri nt laimimajoneesiga. 

Loe veel:

Getter Madisoni retsept ilmus ajakirjas "Naisteleht" (24.7.2019, mugandatud)

LISA KOMMENTAAR