Maasika-rabarbrisalat tahhiini-ingverikastmega

Kadrioru NOPi peakoka Marge Humma retsept.

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

200 g maasikaid

200 g rabarbrit

peotäis granaatõunaseemneid

40 g Demerara suhkrut

Tahiinikaste:

50 g tahiinit ehk seesamipastat

20 g mett

5 g riivitud värsket ingverit

tsipa orasheinapulbrit

tsipa kuuma vett

Valmistamine

Tükelda maasikad ja rabarber, sega suhkruga. Puista peale granaatõunaseemned ja vala ühe tahiinikastmega. 

Tahiinikastme jaoks sega kuum vesi, seesamiseemnepasta, riivitud ingver, mesi ja orasheinapulber omavahel. 

Retsept ilmus ajalehes Eesti Ekspress 6. juunil 2013

LISA KOMMENTAAR